درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند

شورای همکاری خلیج فارس: غرب دیر متوجه هشدارهای ما درباره ایران شد

نایف الحجرف دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس بعد از ظهر امروز شنبه در سلسله ادعاهای واهی در راستای پروژه ایران‌هراسی، مدعی شد که تهران منطقه را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر این در حالی است که عربستان سعودی و امارات به عنوان دو کشور عضو این شورا، از سال ۱۳۹۴ جنگی را علیه مردم یمن به راه انداخته‌اند و هزاران نفر را به کام مرگ کشانده‌اند و گزارشی تحت عنوان «هیروشیمای یمن» هم منتشر شده است (جزئیات بیشتر).

شبکه خبری العربیه سعودی به نقل از الحجرف گزارش داد که کشورهای غربی «بسیار دیر، هشدارهای ما نسبت به تهدیدهای ایران برای منطقه و جهان را درک کردند».

وی بدون ارائه هیچ دلیلی، مدعی شد: حمایت ایران از سایر کشورها با پهپاد، باعث شد که غرب بسیار دیر متوجه چیزی شود که نسبت به آن هشدار می‌دادیم».

دبیر شورای همکاری که جایگاهی در توافق هسته‌ای ایران نداشته است، گفت: هر گونه توافق با ایران باید ناظر بر رفتار بی‌ثبات کننده این کشور در منطقه باشد.

الحجرف همچنین مدعی شد که توافق هسته‌ای با ایران که سال 2015 به امضا رسید، جنبه‌های امنیت در منطقه را در نظر نمی‌گیرد.

چنین یاوه‌گوییهایی از سوی شورای همکاری و دبیر آن، مسبوق به سابقه است؛ شورای همکاری پیش از این هم مدعی شده بود که رفتارهای تهران، «ثبات منطقه را بر هم می‌زند».

وی همچنین مدعی شد که باید مذاکرات هسته‌ای وین، «شامل رفتار ایران نیز باشد و منحصر به اجرای مجدد توافق هسته‌ای نباشد».

این مسئول شورای همکاری با این ادعا که شورای مذکور خواستار «احترام به حاکمیت ملی و عدم مداخله در مسائل داخلی سایر کشورهاست»، ادعا کرد که «ایران به این مسئله پایبند نیست».

در همین ارتباط، وزیران خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شهریور ماه گذشته در نشستی در ریاض به ریاست «فیصل بن فرحان آل سعود» وزیر امور خارجه عربستان سعودی به اتهام‌پراکنی علیه ایران پرداختند.

شورای همکاری همچنین با مداخله در مذاکرات هسته‌ای ایران و اتهام‌زنی به این کشور، رفتار ایران را «متزلزل‌کننده ثبات منطقه» و این کشور را حامی آنچه «تروریسیم و شبه‌نظامیان فرقه‌گرا» خواند، توصیف کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار